BF+2: Kyls havsbad, Skillinge och Hotell Kullaberg

Idag åkte hela gänget ner till stranden. Det var i princip första dagen som det varit strandväder sedan vi kom hit. Lite för varmt för mig att bara ligga i solstolen men pappa hade tänkt till!

Här i tältet låg jag bra!

Här i tältet låg jag bra!


Två timmar tror jag vi låg på stranden innan vi med damp tröttnade. Då åkte vi till Skillinge för att äta lite. Jag mådde lite illa och nöjde mig med bröd medans de andra åt sillmacka och sillhamburgare.
Hans och jag åkte sedan och hälsade på Micke och Kari som bodde här i skolan innan nuvarande ägaren köpte det. Micke är gitarrbyggare och förser många av de svenska och utländska artisterna med instrument. De har byggt ett helt fantastiskt hus som nu ligger ute till försäljning . Scrolla ner till Komstad. Så himla ballt!
Ikväll kommer vi ta det lugnt. Ska äta en lättare middag efter min vilostund och sedan blir det chill med syrrorna.
Imorgon ska vi försöka vara i Hammenhög på vårt favvocafé lite enklare style Fröken Östergren redan klockan 11 när hon öppnar. Hon har helt fantastiska kanelbullar och tigerkaka! Vi tänkte köpa med oss fika och äta på vägen. Imorgon åker vi nämligen till Kullen och Hotell Kullaberg.
50-talsnostalgi på Österlen

50-talsnostalgi på Österlen


Fina bilen ska ta oss till västra delen av Skåne imorgon

Fina bilen ska ta oss till västra delen av Skåne imorgon


På fredag styr vi kosan mot storstan och Stockholm igen. Då har 5 dagar av de 14 som jag “får” passera BF med passerat. Nice!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer