BF+3: Systrarna på piren

Ikväll bjöd jag Hans på middag på hamnkrogen Systrarna på piren här i Mölle.

Vi åt räkor som man plockade själv och sedan vägde. Stora som kräftor!

Vi åt räkor som man plockade själv och sedan vägde. Stora som kräftor!


Titta vilken vacker solnedgång!

Titta vilken vacker solnedgång!


Efter middagen gick vi tillbaka till vårt hotell och beställde en efterrätt; gammaldags vaniljglass med jordgubbar. Den har vi delat på i sängen precis och nu ligger vi med varsin dator och bloggar.
Den här herren väntade i foajén med oss på desserten.

Den här herren väntade i foajén med oss på desserten.


Sista natten innan vi är hemma i Stockholm och nära SÖS igen. För min del får bebisen gärna stanna i magen i alla fall 24 timmar till. Det skulle vara smidigt…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer