BF+4: Hemma i Stockholm igen!

Nu har vi precis kommit hem från vår 9 dagar långa tripp till Skåne.
Efter en hotellfrulle (fortfarande en per vecka fram till förlossning :-)) packade vi in oss i bilen och åkte en sväng till Torekov.
Där åt vi lite lunch i mysiga hamnen och tog även en sväng bland de pittoreska små husen.

Jag åt fish´n´chips fast med potatismos.

Jag åt fish´n´chips fast med potatismos.


Ni som tycker att jag ser kort ut. Jag är alldeles lagom lång!

Ni som tycker att jag ser kort ut. Jag är alldeles lagom lång!


Vi bestämde oss för att köra småvägar från Torekov via Halmstad, Hyltebruk till Jönköping och där köra på E4:an. Jag blev idag av med min ljudboksoskuld: Snabba Cash av Jens Lapidus. Normalt sett brukar vi tjattra som hönor när vi åker bil långa sträckor. Så tyst som det var mellan Halmstad och Hammarby Sjöstad i vår bil, så tyst har det aldrig varit mellan oss. Hans har läst boken tidigare, inte jag, och det är ju så spännande! Jag ville knappt pausa för att gå på toa i Linköping! Undrar om jag kan få ro härhemma för att lyssna vidare?
Vi köpte med oss sushi från Arigato här i Sjöstaden till middag och har precis ätit nu. Jag håller på och försöker fixa med TV:n för att aktivera viasatboxen, bloggar och packar upp samtidigt. Bra simultanförmåga!
Inga känningar från bebis eller kommande förlossning idag. På måndag ska vi göra ett ultraljud som ska kolla så att allt ser bra ut. Han måste ju ha tillräckligt med vatten att simma runt i därinne.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer