Bicepscurl på ett ben

Vi fortsätter på balanstemat så här får ni se hur en tung bicepscurl på ett ben kan se ut. När jag inte orkar hålla höften och midjan längre sätter jag ner foten och kör en arm i taget. Fy vad jobbigt det var!

Nu ska jag vila lite innan gräbsen ska hämtas från förskolan, de låg fortfarande och sov i morse när jag åkte till jobbet så jag längtar lite extra nu. Förut hämtade jag alltid så tidigt som möjligt men pedagogerna har sagt till nu att de vill att jag väntar till 15 eftersom de har pedagogisk verksamhet till dess som störs när gruppen splittras och föräldrarna stör. Bra att de är så noggranna tycker jag!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer