Blandade bilder från Värmland

Mina dagar spenderades så här
5007_104870572690_544867690_2604605_2197863_n
Och så här
hammock
Men detta var också mysigt
fiske
Simondyker

Svågern

Svågern


Syster Elin

Syster Elin


Utsikten

Utsikten


Elin och Agnes

Elin och Agnes


Min syster Elin har fotat och redigerat. Hon ska även fota mig, Kärleken och magen. De bilderna längtar jag efter!
Systrarna Sandström

Systrarna Sandström

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer