Bodypump och lunchdate

Eftersom vi är i Göteborg söndag eftermiddag till tisdag kväll väljer jag att köra extra pass idag och i helgen istället. Annars brukar jag ta en paus från träningen fredag och lördag. Idag blir det två pass. Cykelpasset i morse och nu bodypump klockan 12. Jag har ambitionen att hinna med två styrkepass i helgen innan vi åker men det beror ju på Sixten. För första gången i mitt liv finns det något och någon som är viktigare än min träning. Det trodde ni aldrig väl?!
Efter passet ska jag och Hans lunchdejta på Vapiano. Våra fredagsdejter är underbara.
Ikväll ska Sixten, hans moster Elin och jag softa hos mormor Annika. Jag bjöd in oss själva, suktig efter min mamma!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer