Bootcamp på SATS Sickla, tisdagar kl 19.00

Jepp! Såere!
Efter att ha varit ledig i ett år, jag var sjukskriven januari-juli innan Sixten föddes, har jag nu bestämt mig för att köra igång med jobbet igen.
Jag kommer att ha några PT-klienter i veckan men framförallt kommer jag att coacha Bootcamp en gång i veckan, med start imorgon.
Jag ser verkligen framemot att komma tillbaka till gymmet och mina fantastiska kollegor och inspirerande kunder.
Så om DU vill ha ett grymt träningspass med fokus på styrketräning, uthållighet och explosivitet är du välkommen till SATS Sickla på tisdagar klockan 19. Hör av dig till mig så bokar jag en biljett.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer