Bugaboo Donkey-event hos Barnbutiken


Det som skulle vara en frukostgrej hos Barnbutiken blev hela vägen till lunch för min del. Förutom att svara på massa smarta och kluriga frågor om Bugaboo Donkey och mingla med bloggläsare hängde jag en hel del med världens socialaste yrväder; MamaBloggaren Johanna. Trevlig tjej med turen på sin sida idag. Hon vann Barnbutikens nya sulky vid en utlottning. Sjukt avis blev jag. Fiddler Harmony är snygg, smidig och prisvärd. Vi har ingen resevagn just nu men Fiddler Harmony står på önskelistan.


Johannas väninna Caroline har också en Sixten, en vecka yngre än min och en lillebror Charles som åkte kungligt i iCandy Peach. Fast Caroline kommer såklart att byta till Donkey i höst. Bästa syskonvagnen på marknaden, tycker jag och mina gräbs.


Johanna, hennes nya Fiddler, Caroline och lilla Charles där bakom.
Jag såg att man kan förhandsboka Donkeyn redan nu hos Barnbutiken. När första leveransen kommer i höst är jag övertygad om att den kommer ta slut direkt. Det var flera mammor idag med beräknad födsel redan i juli/augusti som hellre ville vänta till Donkeyleveransen i september än att köpa en vagn att ha redo när de kommer från BB.


Bilden ovan har jag fräckt lånat av Johanna. 🙂
Föresten så har Barnbutiken 70% på barnkläder från Armani och Lundmyr just nu. Jag köpte sommarens hetaste kallsipper till Sickan och Backan. Varsitt par att flasha tillsammans med linne i sommar. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer