BVC, Grill & Systrarna Delselius

Idag har vi varit ute och flängt hela dagen men nu är vi äntligen hemma och jag väntar på att Wii ska bli ledigt å jag får spela nya Super Mario Galaxy 2 ensam en stund.
I förmiddags var vi på BVC, första gången på jättelänge. Mer om det besöket i nästa inlägg.
Vi har länge pratat om att prova restaurangen Grills lunchbuffé och idag passade det perfekt. Jag åt kycklingklubba, revbensspjäll och någon köttbit tillsammans med lite pastasallad och en tomatsallad. Maten var god och fräsch, personalen trevlig och restaurangen andades en skön stämning så jag rekommenderar ett besök där trots att det var lång kö.
Vi skulle hämta bilen på service ute på Värmdö på eftermiddagen så vi passade på att åka ut till cafét Systrarna Delselius vid Grisslingebadet. Deras bullar konkurrerar nog till och med med Fröken Östergrens i Hammenhög. 🙂

Idag åkte mammablusen på igen, ett kärt återseende sedan augusti 2009


Bilen purrade som en katt när vi hämtade den på verkstaden och körde oss så fint in till stan igen. Ikväll ska vi göra hemmagjord pizza så vi åkte förbi Ica Sabbatsberg för att köpa mozarella, Lönnebergaskinka, Sotarskinka, färska champinjoner och basilika för att toppa pizzan med.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer