Casall HIT

Ikväll bjöd jag med mig några PT-kunder och kompisar på ett träningspass i Vasaparken i Casalls regi. De har tagit fram träningsredskap anpassade för enkel konditionsträning som fungerar både utomhus och inomhus. Svårighetsgraden är låg och det är lätt att göra rätt. Träningsutrustningen består av skärmar att springa med, släde, viktväst, hopprep, multiband, stege, sandsäck och resistansband som drar dig bakåt.
Kvällens pass leddes av två av Casalls tränare och var upplagt på samma sätt som jag jobbar med cirkelträning stationsvis. Tyvärr kunde jag själv inte vara med då jag har en fot som krånglar men det var riktigt kul att se “mina” tjejer in action!


Sara från Casall presenterar redskapen för hela gänget.


Först testade dom alla stationer.


Och sedan höjdes nivån!


Så starka tjejer!


Skärmarna är en personlig favorit, det är så kul att springa med dom!


Lite uppvärmning och poserande fick vi till.


Jag funderade på att ta tunnelbanan till Odenplan men jag är så glad att jag cyklade. Stockholm är så vackert i augusti.


Det är helt fantastiskt att få vara en del av dessa tjejers utveckling. Hanna, Johanna och Malin är mammor.


Fler grymma tjejer från mitt gäng, Sara i orange linne ska springa Tjejmilen och Halvmaran i september. Jag har höga förväntningar på henne.


Redskapen från Casall finns att köpa hos Stadium, XXL Sport och i Casalls webshop bl.a. och vill du ha hjälp med övningar och pass så kan du ladda ner en Casall HIT-app i AppStore.


Tack tjejer för en riktigt vass insats ikväll!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer