Celsius – Det enkla sättet att förbränna kalorier?

Celsius är en unik dryck som förbränner kalorier, bidrar till din vitalitet och prestationsförmåga

Är det någon som tror på detta? Är det någon som dricker Red Bull? Kaffe? Innehållet är i det stort sätt detsamma: Koffein som piggar upp. Lägg till några örter, vitaminer och sötningsmedel. Antingen tar man en Celsius, dricker några koppar kaffe eller så går man och lägger sig i tid, tränar tio minuter längre eller avstår från träningen om man är så pass trött att man måste ta koffein för att orka.
Strunta i såna här produkter och drick vatten och sov istället!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer