Clarion, Ikea, Mio och Bolia

Älsklingen och jag har infört en ny tradition. Förförra veckan var vi där, förra veckan blev det inget men idag var det dags igen. Vi pratar frukostbuffé på Clarion Hotel. Varje vecka fram till förlossning. Det är en bra deal. En win-win situation för mig om man säger så.
Jag satsade på hallon och blåbärsfilmjölk med egenblandad müsli, olika melonsorter, blodgrapefruktjuice, bröd med pålägg och någon pannkaka. Efteråt höll jag på att kräkas. Men det var det så värt!
Däremot straffade det sig när vi var på Ikea direkt efteråt. Magen kändes astung med all mat i, och jag som vaknat 6 gånger i natt för att bälga i mig vatten och försöka få bort sammandragningarna i magen blev trött som satan. Men som tur är slapp jag gå…

Lovisa shoppar på Ikea

Lovisa shoppar på Ikea


Vi lyckades byta ut den trasiga TV-bänken och tvättkorgen Molger utan problem. Dessutom hade vi typ 20 gardiner kvar som vi inte behöver som vi kunde lämna tillbaka. Massa cash till oss med andra ord!
Efter Ikea åkte vi till Mio och beställde denna byrå att ha i hallen.
kansas_11627_a
Hans och jag får varsin låda högst upp. Bebisen får två i mitten och nedersta lådan får rymma TV-spel tror jag. 10 dagars leveranstid. Tänk om även bebisen kunde få ett leveransdatum?
Hans har tjatat om att han vill ha ett koskinn på golvet i vardagsrummet. Idag fick en brasiliansk kossa följa med oss hem.
Kossan

Kossan


I och med att TV-möbeln är monterad, ska bara ställa iordning TV-spelskonsolerna och DVD:n, så är vardagsrummet färdigmöblerat! Vi har valt att avvakta med soffbord eftersom vi inte hittar något som passar i storlek och stil.
Ska fota ikväll och lägga upp en bild så ni får se!
I och med att Molger flyttade in i badrummet är det även klart där inne. Skötbord, handdukskrokar, tvättkorg; allt är på plats! Kommer även upp en bild därifrån!
Sovrummet är inte färdigt än. Bebisens byrå som står där nu ska flytta ner i källaren så fort den nya byrån kommer. Sängstommen från Ikea flyttar ner till Österlen och pappas hus. Vår säng är nämligen för liten för den.
Någon som har tips på en snygg svart eller vit sängstomme? Stilren utan krusiduller.
Spjälsäng väntar vi med att köpa till bebisen verkligen ska sova där. Fram till dess får han sova i sängen hos oss, i korgen och i vagnen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer