Copperhill i Björnen

Om Åre är en av våra favoritplatser i världen som vi gärna besöker flera gånger varje år så är Copperhill den Åreplats vi gillar allra mest. Copperhill är ett gigantiskt lägenhetshotell högst upp ovanför Björnen. Man kan åka skidor och lift hela vägen upp men vi har bara åkt bil upp och provat att gå hela vägen ner.
 
 På Copperhill finns ett jättefint spa, gym och bra behandlingar. Jag har som en liten hobby att gå på massage, det är liksom det jag gör när jag är ledig och vill unna mig något extra. Igår var vi på Copperhill hela eftermiddagen och kvällen. Först hängde vi i spat, jag var på massage och sedan åt vi middag i den grymma restaurangen. Outstanding service, bra mat och mysig miljö. Winning concept.
 
 Ikväll gör vi en da capo hela gänget med middag på Copperhill. Imorgon åker Hans och min syster Agnes som också är här ner till Stockholm igen så lördagskvällen är sista kvällen med hela gänget. Mysigt att fira den på Copperhill!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer