Crosstraining, pannkakor, sömn och promenad

Gårdagens Crosstrainingpass var hårt för deltagarna, 12-minutersintervaller är tufft för lungorna! Vi har ett pass kvar med detta upplägg innan jag ska byta, det nya passet är i princip färdigt i min skalle. 🙂
Sixten och jag åt pannkakor med mormor innan jag åkte till Sickla igår kväll. Sixten åt en hel pannkis med hallongrädde, helt själv med fingrarna. Han var lite pruttig på kvällen; kanske grädden, äggen eller mjölet?
Jag fick avbok i morse så vi tog sovmorgon istället. Sixten sov hela natten, från 21 till 09, han ropade efter mig, som vanligt, vid 01 så då hämtade jag in honom till sovrummet. Jag blir en helt annan människa när jag fått sov en natt utan stora avbrott. Det blir som en grå hinna över livet när jag har sömnbrist. Idag däremot, är jag på topp!
Vi har varit på långpromenad runt Riddarfjärden efter lunch. 90 minuter i solljuset var så himla skönt, ännu mer energi! Idag blev det finskt bröd med kalkon och filmjölk med kalaspuffar till lunch, jag var så himla sugen på det!
Ikväll ska Agnes och mamma på teater så de kommer hit innan dess och äter middag med Sixten och mig. Sedan ska Sixten och jag bada badkar som vanligt innan TV:n kör sin repertoar. Nackdelen med att hinna se Biggest Loser klockan 19 är att reprisen dagen efter klockan 11 inte är riktigt lika intressant. 🙂
Som sagt, jag är så glad över att känna mig piggare och mycket gladare idag än de senaste veckorna. Jag har varit så trött så trött.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer