Crosstraining, Träning, Lunch & BVC

Träningsbloggaren Sara var med på mitt pass igår, en trevlig tjej vars blogg jag har följt i flera år. Hon, precis som alla andra, kämpade, svettades och flåsade sig igenom mina 61 minutrar av hopp, knäböj, hantellyft och utfall. Läs hennes recension av passet.
Jag själv är nöjd med balansen mellan styrka, uthållighet och explosivitet. Långa intervaller som avslutas med snabba sprinter är ett bra sätt att bygga upp ben och huvud inför såväl löparsäsong som badsäsong.
För en gångs skull hade Sixten var helnöjd medan jag var borta och jag möttes av en Sickan i toppform när jag kom hem.
Idag har vi en heldag på bortaplan inplanerad. Vi startar med ett träningspass i Sickla. Det följs av en salladslunch med några andra mammor i gallerian. Avslutningsvis ska vi äntligen till BVC nu när gipset är borta så att vi kan se att Sixten går upp i vikt. Han är ju ingen fet bebis, men inte smal heller. Frodigt utseende, ett A-barn…
Jag har skjutit upp ett projekt alldeles för länge; jag måste gå ner i källaren och leta efter sommarkläder… I somras använde jag ju långa linnen och några mammaklänningar, men några snygga shorts, linnen och kanske en kjol måste jag ju ha från sommaren innan dess? Eller? Kanske måste jag köpa lite nytt… Hmm… Vi får se hur lockande det där källarbesöket ter sig till kvällen… Nu är det bara två dagar kvar till avresa…

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer