Heldag i Sickla

Dagens träningsmamma


Anna och jag startade dagen med ett riktigt bra bröst och bicepspass i gymmet. Sixten och Jesper höll ställningarna inne på minisats utan att klaga en enda gång!
10 min crosstrainer
12 bröstpress med hantlar på pilatesboll 16 kg
20 bicepscurl med hantlar 10 kg växelvis med 20 vandrande armhävningar (en hand på bänk hela tiden, byt hand efter varje armhävning)
20 Bröstpress knästående på pilatesboll i cablecross superset med magliggande bicepscurl med stång hela vägen över huvudet
10 min crosstrainer
Efter passet var vi båda helt skakis i armarna och kunde knappt lyfta våra bebisar!
Efter en dusch mötte vi upp de andra mammorna inne i gallerian för att äta lunch och prata. På bilden från vänster: Amina, jag, Anna, Elin, Alfvan och Jenny. Alexandra var fotograf och det är från henne jag har lånat bilden.

Mammorna intar Sickla


Vi planerade nästa mammaträff som avverkas hemma hos oss. Jenny ska baka sina specialbullar som på bild ser oförskämt goda ut, Alexandra bakar ju sig igenom Sött sweet dulce à la Julie & Juliastyle så vi väntar på att hon ska starta en omröstning för oss så att vi demokratiskt kan bestämma tårta tillsammans.
Sixten och jag kilade ner till BVC för vägning och mätning, mer om det i ett annat inlägg. När vi var klara var både Alex och Jenny kvar i Sickla så vi tog oss en fika på eftermiddagen och fortsatte tjata hemlisar…
Avslutningsvis åkte Hans och jag förbi Agnes som hemlighetsfullt tjatat oss till hennes jobb. Sixten fick två stycken avgipsningspresenter av henne och Henric. Så omtänksamt!

En av de två skjortorna, perfekta på Gran Canaria!


Vi har verkligen haft en så trevlig dag i Sickla med alla vänner. Jättegulliga tjejer med humor, självdistans och intressanta personligheter. Tack alla ni!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer