Cykling

Vi har haft en trevlig lunchdate tillsammans med Anna och Lucas i Sickla. Anna är så bra för jag kan verkligen prata med henne om ALLT!
Vi tog ett varv på Ica innan vi tog pick och pack och skiljdes åt. Sixten och jag åkte och hämtade Tom efter skolan och vi tre har haft picknick med macka och yoghurt på vardagsrumsgolvet framför Simpson. Mysigt!
Jag väntar nu in Hans som ska byta av mig härhemma så att jag kan åka till Sickla och vara med på Anna Norlings cykelpass. Hon gick på min klass i tisdags så jag vill prova hennes cykelpass. Hon är bra som SatsBabyinstruktör och världens härligaste tjej så jag tvivlar inte en sekund på att även hennes cykelpass håller världsklass!
Imorgon ska jag jobba. Den här gången ska Sixten vara hemma med Hans så inte ens hans snuva kan stoppa mig!

Mäh! Det är ju jaaaag på skärmen!!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer