Klockan är 0615

Och här sitter jag på tunnelbanan!
Har i för sig hunnit till Slussen och ångrar djupt att mina långkallingar ligger i tryggt förvar i garderoben därhemma. I said Burr, it’s cold in here!
Är på väg till Sats Sickla för att köra några PT-kunder på förmiddagen. Sickan kommer vid nio och hjälper till.
Senare idag ska vi åka och hämta nya sängarna. Det blir mekning i helgen för att sätta ihop allt!
Känns riktigt bra att vara igång med jobbet igen! Jag hoppas att Sixten håller med…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer