Dag 6: Mina träningsmål

Jag tycker om att fokusera på prestationsmål och inte estetiska mål. Min kropp är till för att användas, inte att tittas på. Jag brukar fokusera dels på olika lopp och tävlingar, jag älskar att tävla, men också på upplevelsebaserade mål. Till exempel skidresan till Tandådalen i april, då vill jag känns mig grymt stark i ben, höfter och bål.
Tävlingssäsongen 2011 kommer nog att se ut något så här:
Maj: Vårruset
Juli: Åre Extreme Challenge
Augusti: Midnattsloppet
September: Tjejmilen (på min födelsedag) och Stockholm Halvmaraton
Oktober: Tjurruset
Hur ser dina träningsmål ut? Om du vill läsa mer om att sätta upp mål kan du läsa ett inlägg som jag skrivit på ämnet HÄR.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer