Dag 8: Min favoritmat

Jag älskar mat. Jag äter mycket mat. Jag är alltid hungrig. Mat är en stor del av mitt liv. Om jag inte åt så mycket som jag gör skulle jag inte orka träna så hårt som jag gör. Jag äter allt, när jag vill och tränar hellre lite extra än tackar nej när det bjuds.
Jag lever ihop med en man som älskar att laga mat och experimentera i köket. Hans tillbringar gärna flera timmar vid spisen och gör gärna maträtter helt från grunden. Han lagar sällan en rätt två gånger, variation är viktigt. Sedan Hans och jag träffades har jag blivit bra på att alltid smaka på allt och faktiskt insett att om maten är lagad med kärlek så smakar det alltid bra!
Mina vardagsmatfavoriter (utan inbördes ordning):
Kycklingsallad med mozarella
Köttfärssås och spaghetti
Tacos
Pannkakor
Lasagne
Varma mackor
Spenatsoppa
Blodpudding
Vilken är din favoritmat?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer