Dagarna går

Jag har tröttnat tio gånger om på att bara vara hemma hela dagarna! Det skulle vara okej i fall jag kunnat sticka ut och springa eller gå till gymmet en sväng men när jag är ensam så funkar inte det. Vi satsar på långa promenader istället. Svettiga såklart.


Resten av tiden hänger vi i soffan, leker med barnens alla fina leksaker, badar badkar och hänger vid diskhon där Sixten är kung i vasken.


Baxter är så himla glad hela tiden. Världens finaste lilla bebis hela tiden. Medicinen funkar jättebra, båda gräbsen sov utan hostattacker från 20-04 i natt och har sovit hela kvällen sedan 20 idag med.
Lördag kväll tillbringade jag precis som fredag: med film och lite gott i soffan. Eat pray love är vacker, inspirerande och romantisk medan Dinner for schmucks är hysteriskt rolig men elak. Lätt en av de bästa komedierna jag har sett.
Även om jag njuter av att vara ensam med gräbsen och köra vårt eget race längtar jag så oerhört mycket efter Hans. Två nätter kvar tror jag att det är. Jag är imponerad över min självständighet. Jag kan själv! 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer