Dagens & Gårdagens träning

Efter torsdagskvällens “uppesittarkväll” som Sigge bjöd på valde jag att stå över fredagmorgonens spinningpass. Det känns som ett helt rätt beslut. Jag kompenserade det med två powerwalks på 60 min vardera till och från barnmorskan.
Idag körde jag ben på Sats i Nacka Strand, mitt gamla crib!
Dagens övningar:
Uppvärmning på löpband: 5 min+5 min jogging 9+10 km/h
Knäböj i smithmaskin: 20 kg, 40 kg*3 + stång 7 kg
Utfall på steplåda: 5 kg
Utfall med skivstång: 20 kg
Benpress: 60 kg
Crunches i maskin
Första joggingen sedan december kändes bättre och lättare än förväntat. Jag kommer att öka tiden på joggingen successivt och hålla nere hastigheten första passen. Det ska bli spännande att se hur kroppen reagerar på detta. Den tycker ju inte att det är tufft att gå med vagnen längre. Ingen idé att använda pulsregistrering då.
Jag gick hem från gymmet vilket innebär en powerwalk på 60 min.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer