Återbesök hos BM

Min barnmorska är helt underbar! Känns konstigt att jag bara ska träffa henne en gång till. Om vi någon gång i framtiden blir gravida igen ska jag absolut tjata till mig henne igen.
Sixten satt i barnmorskans knä stora delar av vårt samtal och var extremt välrepresentativ. Skrattade, jollrade, log och charmade så som bara Sixten kan. BM blev helt såld på honom. Jag blev så stolt att jag höll på att spricka när hon berömde hans benmuskler och kommunikativa förmåga( 😉 )!
Bäckenbottenmuskulaturen kändes jättebra, bara en liten bit kvar till den är helt återställd. Hon menade att jag absolut kan börja jogga igen nu eftersom kontrollen såg så bra ut.
Yey!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Baxters 2-årskalas

Om jag tidigare känt mig lite ledsen över att vi inte haft något ordentligt kalas för Baxter sedan han föddes så har alla de känslorna försvunnit efter det brakfirande han fick idag. Vi hade två intensiva timmar där våra och Baxters familjer och vänner var på besök med paket, tårtor och bullar i all oändlighet. […]

Läs mer

För 2 år sedan – Baxters förlossningsberättelse

I natt var det exakt 2 år sedan jag låg hemma på Kammakargatan med värkar och Baxter på väg ut från magen. Det var ett omtumlande dygn där jag både hade hand om Sixten som nybliven 1-åring, födde mitt andra barn tillsammans med min syster Agnes som coach och mognade något oerhört, jag växte upp […]

Läs mer