Dagens Mamma

Jag fick tuppjuck av att sitta hemma så när Jenny avbokade beslutade jag mig för en promenad. Vi kom bara ett kvarter ner på Drottninggatan innan jag kom på att Sixtens morfar nog ville ha lite besök på jobbet så vi fikade frukt och lekte med Sixten.
Sedan bjöd jag hem oss på middag hemma hos Agnes och Henric vid Henriksdalskajen. Fast jag gick och handlade maten själv så det blev inte såå snyltigt! Elin kom också, och Simon också så till slut hade vi fullt hus!
Sigge och jag fick skjuts hem av Hans och nu sitter Sixten, Tom och jag och spelar super mario. Hans är på något möte men när han är hemma ska jag kila upp till Odenplan för lite kvällsträning. Förutom promenaden igår och idag har det inte blivit någon träning och som tur är är Sats öppet till 24. Så är livet med småbarn…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer