Dagens Mamma, Bio, Powerwalk och Kärlek

Idag ska Sixten och jag gå på bio med Alex och Alfvan. Vi ska se Allt för min syster i Sickla. Förhoppningsvis vill de äta lunch med oss efteråt.
I eftermiddag har jag bokat in en lång powerwalk runt Södermalm med Anna och Lucas i vagnen. Jag hoppas vi hinner hem till Unga mödrar 1630.
Ikväll kommer Kärleken äntligen hem igen. Vi har inte träffats sedan i söndags kväll. Ni mår tro att jag längtar efter honom!

Dagens mamma i ny tröja hon har fått av Kärleken

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer