Dagens planer

God morgon!
I dag vaknade jag inte av Sixten som bökar i min armhåla utan av att det var ett fasligt stök utanför sovrumsfönstret. Vi bor ju på fjärde våningen och ovanför grannhusens tak kan man säga så att någon kan störa utifrån är väldigt otippat. Jag lutade mig fram och lyfte på rullgardinen och möttes då av ett skäggigt ansikte på en karl som i princip hängde upponer precis utanför fönstret. Det visade sig att han knackade bort våra meterlånga istappar som hängt på stuprännan senaste veckorna. Tur att jag hade täcket kring mig annars kanske han hade ramlat ner i blotta förskräckelsen.
Vi har ätit vår frukostgröt härhemma och väntar på min arma moder och en av mina allra käraste systrar. Vi ska ta en sväng på stan och bland annat finslipa packningen till Tandådalen om tre veckor. Åh vad härligt det ska bli!
I eftermiddag hoppas jag hinna med ett ordentligt löppass på gymmet, jag är riktigt öm i ryggen efter gårdagens pass så jag är nöjd. Alltid lite snopet när man tycker att man kört på tungt och bra och så känns det ingenting dagen efter.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer