Dagens planer

Idag blir det träning på Sats Odenplan. Jag väntar in förmiddagens repris av Biggest Loser som jag ska se körandes intervaller på Crosstrainern.
Efter träningen ska Agnes och jag inviga salladsbaren på Hurtigs härnere.
I kväll ät det Crosstraining i Sickla, som vanligt på tisdagar. Sista gången vi kör det nuvarande upplägget. Nu är alla proffs och det finns inga ursäkter!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer