Måndag

Sixten var inte alls sugen på att ligga på en matta på golvet medan vi mammor skakade rumpa på träningen. Jag fick ha honom i famnen flera gånger och när styrkedelen började gick vi ut istället. Sixten fick mat och sedan somnade han.
Det var ett stort bortfall på mammor igår så vi blev fyra plus bebis som åt lunch i gallerian. Malte har sin första tand, kanske två på G. Vi skvallrade, pratade träning och mat.
Efter en sväng på Kvantum tog Alex och jag följe hela vägen till Slussen. Trevligt med sällskap! Sista biten hem blev ju jättekort!
På kvällen köpte vi (enligt mig Stockholms bästa) sushi. Den finns vid korsningen Tegnérgatan/Drottninggatan. Den kostar lite mer än vanlig sushi, i alla fall på kvällen, men det är den värd!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer