Dagens Sixten, Harrods, Carnaby Street

Dagens Sixten har ny Gap-overall, stickad med fina knappar och söt liten luva


I förmiddags regnade det här i London så Sixten och jag tog oss en promenad genom Hyde Park bort till Harrods för att tillbringa några timmar där istället för att gå in och ut ur butiker och drabbas av blåst och regn.
På Harrods spenderade vi en lång stund på baby- och barnavdelningen, jättemycket fint men dyrare än t.ex. NK som säljer samma kläder. Jag köpte tre snygga tröjor på Diesel och Sixten fick två små knickers att tulta runt i på gräsmattan i Tommarp till sommaren.

Sixten sitter bra i vagnen när vi shoppar


Sixten väcker enorm uppståndelse både här på hotellet men också i ALLA butiker. Sixten skrattar åt alla tjejer som pratar gulligull med honom, de ropar dit sina kollegor som pratar ännu mer med honom och Sixten ler tillbaka, så fortsätter det. Jag hade världens team idag, när jag stod i provhytten, som underhöll honom. Det är få barn i butikerna, och blonda, blåögda barn verkar inte existera så Sixten tar varje chans till att få lite cred!
När vi kände oss klara på Harrods tog jag kartan i vänster hand och vagnen i höger och styrde vår kosa mot Picadilly Cirkus och Carnaby Street. Målet var GStarbutiken på Carnaby street, mitt favoritmärke. Jag köpte några tröjor och ett par jeans. Nu har jag en grym garderob inför våren!

Lovisa utanför Gstar


Ikväll är det vår sista riktiga kväll tillsammans här eftersom Hans har en jobbmiddag imorgon kväll så vi ska gå ut och äta på restaurang. Bakom hotellet ligger ett område som verkar vara Little Arabia, ingen mat som passar min smak men det finns en italiensk restaurang som såg bra ut så vi ska spana in den.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer