Dagens Träning

Nu är min kompis Elin äntligen redo att börja träna igen efter Hugos ankomst, så idag var SatsBaby extra roligt! Efter träningen lunchade vi sushi (såklart!) och planerade höstens träningsupplägg. Nästa gemensamma pass blir Satsbaby på Medis, onsdag klockan 11.
Powerwalk till Sickla
Tid: 25 min
Medelpuls: 140
Maxpuls: 162
Kaloriförbrukning: 187 kalorier
Satsbaby
Tid: 34 min inklusive styrkedel, exklusive uppvärmning och nedvarvning
Medelpuls: 156
Maxpuls: 178
Kaloriförbrukning: 330 kalorier

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer