Dagens Träning

Efter bion gick Anna, Martina och jag med småkillarna till Thaien Korat i Sickla och käkade lunch. Jättetrevligt!
Sedan gick jag upp till Kärlekens jobb och gjorde en överlämning av Sigge så jag kunde få 45 minuter i gymmet innan han skulle iväg på ett möte i stan. Nu sitter Tompa, Sixten och jag och spelar Super Mario Galaxy på Wii och väntar på Kärleken som ska laga middag när han kommer hem.
Dagens övningar:
10 minuter roddmaskin, första gången; jätteskönt!
Benpress: 40 kg
Knäböj med stången framför: 20, 30, 40, 40, 40 kg
Sittande lårcurl: 25, 30, 30, 30 kg
Mage: Benlyft på bänk
Jag har misstänkt det ett par dagar, och igår hjälpte en kollega mig att bekräfta det. Mina raka magmuskler, de delas under graviditeten i och med att livmodern växer, har gått ihop igen. Äntligen kan jag börja träna magen igen! NICE!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer