Gårdagens Träning

Igår tog Sixten och jag, som tidigare skrivet, en powerwalk till vår lunchdejt med tjejerna.
Tid: 90 min.
Jag hade tänkt gå ytterligare en timme, från Gamla Stan till Sickla, men av någon anledning fick jag jordens skavsår på hälarna av de sneakers jag gick i hela våren och sommaren som gravid. Varför då liksom? Så vi morska upp oss och åkte buss istället. Jag har blivit en hejare på att åka rulltrappa och buss. Dé ni!
Sixten hade i alla fall fått en praoplats på sin pappas arbetsplats medan jag var på gymet. Jag körde 10 minuter uppvärmning på crosstrainern och sedan ryggövningar.
Dagens övningar:
Breda latsdrag
Smala latsdrag
Sittande rodd
Hög rodd med stång
Gummibandsdrag för baksida axlar

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer