Dagens Träning

Lilla familjen gick sin morgonpromenad på Österlen idag.
Sträcka: ca 5 km
Tid: 60 min
Medelpuls: 147
Maxpuls: 163
Kaloriförbrukning: 536 kalorier
Utanför huset går en grusväg. Den är sådär platt som vägar i Skåne är. Det syns på pulsen.
Eftersom vi ville att Sixten skulle sova i bilen igår gick vi ingen promenad igår. Så i eftermiddag ska Sixten och jag köra en timme till medan Hans springer.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer