Äntligen Österlen!

Efter 63 mil är vi äntligen framme. Resan har gått fantastiskt bra! Jag är så tacksam varje dag som Sixten är så lugn och harmonisk. Han åt två gånger och ville ha ny blöja två gånger. Annars satt han och tittade i sin stol i baksätet eller sov, och vi satt och tjattrade där framme.
Väl framme i huset invigde vi morfars diskho som badkar. Sixten har haft två dagar med kräkkalas. Som tur är ser han inte ut att störas av det för fem öre!
Morfar Tomas har barnpimpat huset med Stokke barnstol (lite tidigt för Sixten) och resesäng på övervåningen. Sixten brukar somna i egen säng och sedan tar han sig till vår säng när han vill äta så vi får hoppas han gör det här också. Här curlas det inget minsann.
När Sixten somnat för natten blir det kräftkalas för Hans och mig. Jag har hört rykten om kantarellmacka också… Vi plockade massa kantareller idag.
I Kristianstad.
På Ica Maxi.
Jag älskar pappas hus och känslan här nere. Någon gång ska jag flytta till Skåne. I våras var det nära, då kändes det inte helt rätt. Om några år kanske?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer