Dagens träning

Sixten bestämde att han hade sovit klart vid halv fem imorse. Det hade inte vi. Hans tog med sig Sixten till köket och jobbade lite så jag kunde sova vidare. Sixten hade redan väckt mig tre gånger tidigare under natten för att äta.
Vi somnade om i alla fall, Sixten på pappas arm ute i köket och jag i sängen, sedan sov vi till nio med två matningar däremellan. Det är en hungrig kille vi har!
Efter gröten gav vi oss ut på längsta joggingrundan hittills.
Tid: 90 min
Sträcka: 11 km
Vi startade passet med uppvärmning till Gullmarsplan för att köpa simbyxor till Sigge. Jag har kollat i flera butiker men inte tyckt att de varit snygga. De som varit fina är för stora storlekar. Men Anna tipsade om att hon köpt snygga till Lucas på Badkompaniet där de går på babysim.
I eftermiddag är det dags för Sixtens första simlektion. Jag förväntar mig att han vid nästa tillfälle behärskar armtagen så pass bra att han kan simma själv i badkaret framöver.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer