Dagens träning

En trött mamma


Ojojoj, idag vart det ett sånt där mastodontpass som man bara orkar i början av veckan när man vilat från träning under helgen.
Powerwalk 60 min
Roddmaskin 5 min
Styrka Rygg, Axlar och Mage 60 min
Intervaller 10*45 sek på 16 km/h
Powerwalk 60 min
Hemma har jag hunnit ta en varm dusch och äta lite lunch och Sigge McKvack har inte vaknat än.
Om en stund kommer Anna och Lucas och hämtar upp oss. Vi ska få lämna det här kaoset till boende och mysa hemma hos dem i Årsta. Skönt!
Natten till idag skulle jag få sova utan avbrott eftersom Kärleken ska vara bortrest till onsdag kväll. Sixten höll inte med. Han har haft lite issues med skiteriet på sistone och spenderade natten stönandes och stånkande. Så fort han landade en bit bort från mig började han utföra någon form av torrsim för att ta sig tillbaka till mig. Annars brukar han vägra att sova hos mig. Pappa, Pappa, Pappa all night thrue. Men inte i natt alltså.
Skiteriproblemet löste sig i morse. Det var ingen tvekan om den saken.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer