Kung Carls Bakficka

Vi bokade till slut bord på vårt gamla stammishak på Norrlandsgatan. Deras brunch har jackat upp ett snäpp; några nya sallader, gazpacho men framförallt; saffranspannacotta! Mina favoriter är äggröra och bacon, smoothies och plättarna med grädde och blåbär.
Efter brunchen tog vi en sväng i Lexingtonbutiken. Vi letar efter ett snyggt överkast till vår säng men vi har svårt att bli nöjda. Vi hittade ett svart med massa små stjärnor på som vi funderar över Någon som kan rekommendera ett snyggt överkast, gärna mönstrat men inte för många färger?
Ikväll har vi gjort ett blindtest av ostkaka; vanlig, julvarianten och lättvarianten. Jag gissade tydligen fel på båda försöken så det är väl ingen större skillnad på dem…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer