Dagens träning & Karin

En viss liten herre levde rövare HELA natten. Han gick rond efter rond som en boxare. Han låg och sparkade och slogs och klöstes allt vad han kunde! Hans tog första skiftet fram till 04 och jag tog 04-08 då Hans tog med sig Sixten till frukosten. När Hans lämnade Sigge hos mig för att åka iväg hann dörren knappt stängas innan Sigge vaknade igen. Knasboll!
Efter min lyxfrukost gick vi direkt bort till Sats Kompassen. Sixten sov för första gången när jag checkade in honom men han hade tydligen vaknat efter en kvart. Han hade suttit långa stunder i en liten stol som påminner om en potta i formen. Gjuten i hård skumgummi tror jag. Är det någon som förstår vad jag menar? En sån vill jag nämligen ha hemma men jag har inte sett den på Barnens Hus i Nacka. Vet någon var den finns att köpa?
Jag körde mina 10 intervaller på 14 km/h och sedan styrketräning armar och axlar. Avslutningsvis provade jag ytterligare 7 intervaller på 15 km/h. Det känns bra konditionsmässigt men foten är lite knasig 🙁
När jag kom och hämtade Sixten på barnpassningen hade han somnat och fortsatte så även på hotellrummet. Jag passade på att duscha och försökte sedan att somna. Från att vara dagsovardrottning innan jag blev gravid kan jag omöjligt få ro nu förtiden. I för sig är det skönt att bara ligga och blunda också men idag skulle jag verkligen behöva sova en stund.
Nu är vi en sväng på stan och äter lite lunch. Sixten åker på magen idag. Det gillar han. Hittills har tre personer berömt hans fina jordgubbsmössa.
Det märks att Sixten fått bättre balans nu. Styrka i ben och bål har han ju haft länge men idag ville han stå upp med magen stödd mot fåtöljens ryggstöd. Han stod upp med armarna hängandes över ryggstödet utan att falla över mot sidorna!
Vi väntar in min fina vän Karin som är på väg mot stan. Jag hade helt glömt bort att berätta för henne att vi skulle komma till Göteborg. Snacka om att jag är förvirrad nuförtiden. All min fokus ligger på att se till att Sixten har det bra och min egen träning. Mer får det inte plats i min lilla hjärna. 🙂
Edit: Tack alla för hjälpen angående stolen på Minisats. En Bumbo köper jag nog i helgen!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer