Dagens Träning & Lunch

Det har blivit något av en tradition med en trevlig lunch efter SatsBabypasset. Idag gick Elin, Anna och jag med våra små killar Hugo, Jesper och Sixten till Erson och åt jättegod lunch. Men smakar det så kostar det… 95:- är saftigt. Men så är det extra fräscht också!
Träningspasset gick lika bra som vanligt. Dock är det inte jobbigt konditionsmässigt längre. Nästa vecka får Sixten sitta på magen under konditionsdelen och/eller så höjer jag steplådan ett snäpp. För jobbigare måste det bli!
Sixten låg glad och nöjd på sin matta hela konditionsdelen. Kul! Han blir mer och mer självständig även om han är en klängig kille.
Annars så kräks den här killen typ 30 gånger per dag. Däremellan rinner det saliv. Vi har börjat köra med “Bamsebitringen” nu. Det verkar Sixten gilla. Han tuggar och tuggar.

Sixten och jag hade soffhäng under eftermiddagen

Sixten och jag hade soffhäng under eftermiddagen

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer