Dags för chins

På hotellets gym i Side fanns det ingen stång att kunna göra chins på så när regnet vräker ner här i Stockholm idag så åker vi till Sats. Minisats i Sickla är som de där leklanden folk åker till, fast Minisats är gratis så barnen är heltaggade. Hans och jag ska köra intervallerna efter styrkan idag för att vara så starka som möjligt på chinsen. Mitt rekord vid testerna vi gjorde till uttagningen till Gladiatorerna är 27 stycken.


Kompressionstajtsen på, fast jag tycker att de är mer snygga och sköna än vad jag tror på ökad effekt. Reeboktröja i PlayDryserien. Jag älskar färgen och hur den matchar barfotaskorna från Merrell.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer