Dags för träning

Tröjan glipar mer och mer men det är ju xs å andra sidan.
H ska köra sin triathlonträning idag och Sixten hoppas få plats på minisats medan jag kör crosstrainern och styrka för överkroppen.
Det är det femte passet på sex dagar men jag tränar alltså inte så hårt. Sedan är det också viktigt att tänka på att närsomhelst kan sammandragningar eller foglossning sätta stopp och då vet jag att jag gjort mitt bästa så länge det var möjligt. Med Sixten mådde jag så pass bra på slutet att jag kunde träna på BF+5, sedan gick vattnet. Tänk om jag kan träna lika länge den här gången med!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer