"Jag hänger ut tofsar lite där det ser tomt ut"

Jag är så förälskad i Maria Montezami. Jag skulle vilja ha henne i soffan bredvid mig så vi kan prata inredning, läppstift och kuddpuffning.
De andra brudarna känns överreklamerade och Mrs Anka är ju så väck…
Ikväll har Sixten och jag myst i badkaret och ätit popcorn under täcket i soffan framför Biggest Loser, Familjen Annorlunda och Svenska Hollywoodfruarna.
Imorgon är det dags för veckans Crosstrainingpass. Jag har jobbat på ett nytt upplägg idag som jag är riktigt nöjd med. Hårt och svettigt ska det vara!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer