Delikatessen Bistro Bar & Trailer

I lördags hade vi tjejkväll, jag, min syster och vår gemensamma kompis Anna. Vi startade med drink och snacks hemma hos oss tillsammans med alla grabbar och sedan promenerade vi till Restaurang Delikatessen Bistro Bar på Krukmakargatan här på Söder. Restaurangen ligger i en gammal brandstation, jättefina lokaler. Bra service, maten var god men vi blev lite förvånade över att pommesen i moules frites var typ donkenpommes och inte skurna potatispommes. Menyn är klassisk fransk och jag åt råbiff.


Efter middag med snack om framtidsplaner, sommarplaneringen och jobb och sånt promenerade vi tillbaka hem till oss för soffhäng och en kaffe. En jättemysig kväll! Restaurangen rekommenderas varmt!


Jag har lovat att berätta mer; ikväll (uppdatering: de sänds på onsdag) på Svt1 kl 21, kl 22 o kl 23.45 sänds trailern för dokumentärserien vi är med i. Född 2010. Den 27/3 kl 21 startar serien. Hoppas ni tycker om den.


Fick en bild av en kompis från tidningen Vi föräldrar som skriver om serien, hittar ni oss? 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer