En av mina inspiratörer

Jag brukar inte bli imponerad av särskilt många människor. Det är få personer som jag beundrar eller ser upp till men jag vill gärna dela med mig av en liten doldis som jag följer på håll. Hon heter Emelie Forsberg, bloggar  på Runners World och springer mycket. Och långt. Och högt. Och snabbt. Nu åker hon skidor också. Jag brukar tjata om hur viktigt det är att inte låta hjärnan sätta gränser för kroppen. Vi besitter en enorm kapacitet inom våra kroppar, det är bara hjärnan som inte vet om det. Än.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer