En bra dag!

Vi trotsade bacillerna och gav oss ut på stan idag, det visade sig vara ett bra beslut!

Hade många ärenden att ordna med idag, med start i Gallerian. Gick in i nya butiken Hollister som är en del av Abercrombie & Fitch. Det är exakt samma stil. Så ni som alltid frågar vart jag köper mina kläder; även om inte Abercrombie finns i Sverige än kan ni köpa Hollisters liknande kläder i Gallerian. De har en butik i Täby också tror jag. Jag håller mig ett tag till och besöker Abercrombie i Köpenhamn och framförallt New York istället. Annars skulle jag storshoppat på Hollister!


Vi köpte med oss lunch upp till Alex på kontoret, byggarlunch före 11. 🙂 Alltid lika roligt att träffa Alex, trots att vi är så extremt olika är vi jättelika om ni förstår.

Sista ärendet var upp till St Eriksplan så även om det inte blir något träningspass idag har jag knatat många kilometer. Även en vanlig vardag går jag ca 4km som vardagsmotion. Promenader är jättebra sätt att hålla igång förbränningen på och så blir man glad. Det visar alla studier. 😉

Baxter har sovit två långa stunder under dagen, bra för honom. Sixten och jag passade på att gå förbi Vasaparken under tiden. Det är en väldigt olämplig park för en 1-2:åring pga de stora barngrupperna från förskolor och fritidshem i närheten tillsammans med en arkitektur där man faller 3-4 meter rakt ner i asfalten om man leker uppe på kullarna. Om man varit i Vasaparken vet man vad jag menar. Sixten börjar bli tillräckligt stor för att kunna hantera platsen men det skulle inte fungera för mig om Baxter var vaken samtidigt. Det är alldeles för stort och högt för att ha båda barnen lekandes.

Men idag kunde vi köa till gungorna och leka på de lagoma platserna medan Baxter sov. Jättemysigt! Sixten njöt verkligen. Förutom snuva märks det ingenting att han var så dålig i natt. Världens gladaste kille.


Jag är glad över att vi gick iväg idag, träffade människor vi tycker om och lekte i parken. Sitter man trött hemma i soffan blir man inte piggare!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer