En fråga om kärlekshandtag

En vanlig fråga jag får är hur man får/tränar bort kärlekshandtagen. På den frågan finns i princip fyra svar:
1) Köp nya jeans i en modell som inte trycker i midjan. Mest effektiv lösning!
2) Träna rumpan, axlar och ryggen extra mycket och hårt en period så att du får lite extra muskler där och då skapar en illusion av att midjan är smalare.
3) Kolla över din kost och se om du kan göra några förändringar så att du minskar ditt intag av socker och onyttiga fetter. Ät bra hela tiden och begränsa onyttigheterna till ett par – tre måltider per vecka.
4) Variera din träning; byt ut ett styrketräningspass mot kondition, ta bort ett konditionspass och lägg till tre promenader istället. Variera dig i treveckorscykler t.ex.
Om man gör som man alltid har gjort får man samma resultat man alltid fått.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer