LG Big-in: En miljövänlig 11-kilosväljande skönhet

Tänk om vårt badrum skulle föräras med LG:s nya 11-kilotvättsväljande konstverk. För snygg som ett konstverk är den. Och miljövänlig. Och snygg, sa jag det?

Om ni vill att denna skönhet ska flytta in i det Renmanska palatset så behöver ni bara lämna en kommentar till detta inlägg. Det är nämligen den bloggare med flest kommentarer som vinner!

Sa jag att tvättmaskinen rymmer 11 kilo tvätt? Och att den är miljövänlig?
Och snygg?
Jasså, det gjorde jag… I alla fall; lämna en kommentar. Okej?!

PS. Självklart får den som lämnar flest kommentarer fram till att tävlingen avslutas (jag säger till) vår nuvarande tvättmaskin om vi vinner en ny. Miljövänligt värre! 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer