Ett lyxigare mellis

Ni är många som efterlyser mellanmål som inte är fil och flingor eller smörgås så jag lägger in några tips efterhand.
Det här är en lyxigare variant på kesellamål som jag tidigare skrivit om. Välj mängd efter hur stort mål du vill ha/behöver.


1/2 Vaniljkesella 7,5%
1/2 Kesella 1%
Tinade hallon
Några nötter
Torkade blåbär (ICAs Gott Liv-serie
Blanda Kesellan och det mesta av hallonen till en slät kräm, lägg upp i ett vackert glas och toppa med grovhackade nötter, några torkade blåbär och hallonen som är kvar.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer