Ett steg upp

Idag kände jag verkligen att jag tagit ett kliv uppåt i träningen!
Intervallerna var piece of cake, axlarna starka! Så himla skönt med ett kvitto på att jag tänker rätt kring mina upplägg och en bekräftelse på att träningen ger resultat.
Detta är sjätte passet på fyra dagar och jag kände mig så fräsch i kroppen. Det är en tuff träningsvecka nu med många pass men för mig är en kropp som kan träna mycket en stark kropp.
Konditionsträning:
10 min uppvärmning 10km/h
5*60 sek 16km/h 30 sek vila
5*75 sek 17km/h 45 sek vila
Styrka axlar:
Dropset (minska vikten två gånger) axelpress 10 kg superset hantellyft åt sidan 6 kg
Hantellyft sida-framåt-neråt 5 kg superset axelpress 6 kg
Enarmsdrag i cablecross varannan repetition åt sidan varannan uppåt (utsida axel/baksida axel)
Hög rodd i cablecross med rep supset raka enarmsbackhand med repända i handen.
Hantelcirklar för utsida axel/framsida superset hantellyft åt sidan 6kg.
Axelkombo 10reps/övning utan vila: Drag till hakan/Axelpress bakom nacken/Stånglyft framför kroppen upp mot taket med raka armar. 10kgstång.


Jag trivs så himla bra på Sats Odenplan, dagtid är jag i princip ensam bland fria vikterna så det är bara att ta för sig. Älskar maskinerna, kettlebellsen, speglarna, ljuset och musiken. Trevliga och kompetenta PT:s har de också. 😉

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer