Farmor och farfar

I dag har vi varit grymt effektiva! Vi startade lördagen med förberedelser inför matlagning och julbak klockan 08 imorse och sen hängde vi på låset till SATS Södra Station klockan 10 för ett benpass. Vi plockade bort alla pulshöjare och fokuserade på basövningar såsom knäböj, utfallsgång, marklyft och stepup med skivstång. Skakis efteråt!
Medan Hans gick iväg för att köpa en julgran på Mariatorget så duschade jag och gjorde iordning mig för att gå iväg och fixa mina naglar. Välbehövligt efter solsemester med massa sandstrand och bad. Jag hade några ärenden i Ringen i Skanstull men det var kaos. Jag armbågade mig fram och fick med mig allt jag behöver till årets julklappar till släkten. Jag tjuvstartade julafton med att ge Hans en tröja han kan ha på julafton, två jättefina skärbrädor från Global som matchar vårt knivset och varsin barnkniv till barnen som de kan använda för att skära korv och grönsaker och sånt bredvid oss när vi lagar mat. Det var uppskattade prejulklappar!
Vi har haft barnens farmor och farfar här på jullunch med skinkprovning och barnen fick 1,5 meter rör med massa fordon i. Succé! Sixten och jag klädde julgranen med publik och han var så stolt, jättemysigt. Nu ska vi strax vinka hejdå till dem och sedan fortsätta med julförberedelser där vi ska koka knäck och kola. Hans ska göra apelsin- och stjärnaniskola och citron- och havssaltskola. Spännande!
 
[videofyme id=”718571″ width=”500″ height=”320″]

Sista övningen på dagens pass är en riktig rumpkiller, Höga stepup på låda med skivstång. Sträck ut höften helt innan det bakre benet ställs på lådan.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer